That's how indie I am

***You Are 81% Indie***


You're so indie, it's kind of amazing that you actually found your way to this quiz.
Generally, your tastes are genuinely indie... but sometimes you like something just because it's weird!


How Indie Are You?
http://www.blogthings.com/howindieareyouquiz/


Hahahahahahahah! Oh yeah.


oh my

Hej nu borde jag egentligen sitta och råplugga men jag har någon slags spärr som gör att jag inte klarar av sånt. huh. Trode verkligen inte att vi skulle ha såhär mycket läxor när jag valde den här skolan. Jag håller på att bli utbränd. Tonvis med läxor + mardröms pms orsakade igår att jag satt och råbölade i över en timme ner i min potatissoppa. Den vart väldigt salt och vattnig till slut och då grät jag över det istället.
Stannade hemma idag alltså. Missade ett svenskaprov och ett franskaprov som jag skulle failat rätt rejält om jag hade gått. Lovade mamma att plugga duktigt, men jag har.. jag vet faktiskt inte rkt vad jag har gjort. Inte pluggat så värst iaf. Jo, svenska orden. Men sen är det ju franskan, sam-upgiften, historie-loggen och frågorna allting till imorrn, och sen är det ju svenskarecensionen och  matteprovet då nästa vecka, som jag måste plugga mig blodig till. Är det bara jag eller ska man ha såhär mycket läxor?
Skins ikväll iaf. Jag ser fram emot lite brittisk ungdoms dramatik.

Hello Halloween

Hello i dag verkar det mesta gå fel. Iaf innom grupparbetet. Alla som har skrivit någonting är antingen sjuka eller har tappat bort sitt arbete. Yay, stämmningen är inte på topp i gruppen direkt, men jag är ganska glad i alla fall, gick bättre på svenska talet än jag trodde.
Livet består väl mest av skolan nu mera. Det är ungefär så underhållande att min humor har sänkt sig till att jag satt o asgarvade åt att synonymen på naturligtvis var "klart som korvspad". Sorgligt värre.

Tänkte ha en halloweenfest iaf om det går bra för fadern min, vill klä ut mig god damnet! Man kommer inte in om man inte har utklädnad. Mhm. Fast folket kommer väl bli vättskrämda av min kära fars hus, och jag lovar att han skulle gå in för hela halloweengrejen rkt hårt och spöka ut huset så bus & godis - ungarna inte vågar knacka på. Påskkärringarna är ju redan bortskrämda så det finns väl inte så många kandidater kvar.
Vore rätt kul att öppna dörren med den läskigaste masken och se hur de reagerar. haha. Lovar att pappa skulle gömma ngt pappiermachier-huvud i skafferiet eller något så att nån dör av en hjärtattack. Blomsterattacken är ett annnat problem, man får ju knappt plats att vara någonstanns. Men de ska väl in i garaget så snart som möjligt.

Dear Lord, I'm so GOD DAMN BORED

Det är lite kul att kolla statistiken på denna o-bloggiga blogg. Första inlägget var det 51 sidvisningar på resten av dagarna ligger ungefär på en, eller det kanske är noll, jag har ingen större begåvning för statistik-diagram.
I dag har jag i alla fall samlat ihop 566kr till världens alla stackars barn. Inte lika mycket som Marikas 1356kr but fair enough. Stod vid en bensinmack i nån timme och huttrade i min förkorta klänning, sen insåg jag att det inte lönade sig och gav mig upp emot eldoradot systembolaget. Där fick jag tre ggr så mycket på en kvart, som jag fick på en timme nere vid preem. Very interessting indeed.
Har lite panik inför hela skolfoto-grejen. Särskillt när det är 3:orna som ska ta dem. Jag sattsar hårt på spex-fotona dock. I hope man får ha mask på sig, men det finns väl säkert någon regel att man inte ska täcka ansiktet. Bajs. Då vet jag inte vad jag ska ha på mig, har förlovat mig med pappas gamla skräck-mask och jag tror att den skulle bli rätt arg om jag var otrogen på en sådan viktig dag.

Sitter och dricker litervis med te och äter rättvisemärkt choklad (hur global är inte jag) som smakar kinderägg, kedjeröker på balkongen (so oglobal man kan bli). Så gick det med min bantnings- och sluta röka-strategi. Det får väl bli nån annan gång. Som alltid. Får väl snarare inse att det aldrig blir av.

Träffade Fredrik i går förövrigt. Han ser sjukt vuxen och manlig ut och jag kände mig

liten och oförändrad där på caféet med mina trasiga strumpbyxor och överfulla väska
 med träningskläder. Det var hur mysigt som hellst iaf. Efter cafét gick vi från
rådmansgatan till medborgarplatsen.
Smet in på grand hotel och låtsades att vi bodde där. Smög runt och snokade och åkte
 upp och ned i guldhissarna. Har aldrig vart där förut, det var verkligen sjukt lyxigt!
Men men, nu ska jag gå o titta på en romantisk komedi om manlig prostitution. Lovely.