I shall not kiss you, yes?


Utdrag ur dagsminimalism

Oh oh oh idag har jag inte gjort någonting av vidare vikt. Jag har läst ut min bok, jag har gjort en perfekt frukost i perfekt väder. Lyssnat på LP-skivor och rökt. Besökt en strand lite flyktigt och druckit en folköl. Kvällen avrundades med nördiga hemsidor och en nördig film. Alldeles alldeles underbart. Selected favourites äro följande:

1. Hemsidan "accioronaldweasley"
2.
3.
4.
5.
6.
Jag kanske borde skaffa mig bättre sysselsättningar...

För inte allt för länge sedan fyllde jag 20 år och allting var surrealistiskt och doftade cirkus och popcorn


En liten för egotrippad remake av någonting gammalt


För hon har tagit studenten

För ett tag sen tog en väldans fin vän studenten. Hon heter Jasmin och är inte bara vacker utan himla bra på alla sätt. Snart åker vi förhoppningsvis till Norge och gör det osäkert på Hovefestivalen!

9 Crimes

Himlen öppnar sig och jag vandrar ensam under ett paraply medan regnet samlas i strida strömmar runt mina fötter. Jag förstör mina skor, mitt hår och min självrespekt och är så jävla glad för det. Jag älskar detta regn. Jag låtsas alltid att det inte bara renar världen omkring mig utan även inom mig.

Min mor frågade mig hur många gånger jag varit på systemet sen jag fyllde tjugo. Jag vet inte ens själv. Jag kommer inte ihåg när jag hade en vit vecka senast. Jag vet däremot vägen till mitt favoritvin utantill.

Min mor sa: Det kommer gå bra för dig i livet
Jag sa: Ja om jag inte blir alkis och galen
Hon svarade: Ja, det finns det ju en chans att du blirJasmin gjorde en lista med de sorgligaste låtarna hon visste, och jag vill ju inte vara sämre. Hon hade lyckats få med en hel del av dem som får mitt hjärta att krampaktigt dra i hop sig men håll till godo gott folk: här får ni mitt Tryck över bröstet

Black Sheep Boy

Jag har bakat två pajer, druckit kaffe och rökt pipa. Jag har kollat på Morden i Midsomer och druckit te med min mor. Nu har jag fastnat framför datorn.
I morgon blir det öl och fotboll. Värt!

Och så blev allt som det skulle men kanske inte som jag ville


Allt och ingenting


Jag lyssnar på musik med snabba bastakter för att lugna mitt hjärta. Skruvar upp volymen så mina trumhinnor vrider sig och hela den där fettklumpen som ska kallas hjärna vibrerar. Alltid Santogold. Alltid Crystal Castles i dessa tider.

Om någon lade huvudet mot mitt bröst så skulle de inte höra slag utan ett surrande.

I Think I Need a New Heart

I dag får jag lära mig att andas
I morgon får jag lära mig att se