Grön fredag

Sound is a colour and today was a beautiful day


Vi dricker mest på tilltänkta vita helger, men det finns någonting fint i det också

Vaknar upp med skrubbsår över hela överarmen och utan luft för att jag dansat i rökfyllda rum i lång blond peruk och kättrat upp i trätoppar för att se dimman tydligare. Släpper alla hämningar, för det finns ingenting att leva upp till längre, ingen att imponera på. Och det är fruktansvärt skönt.

It's all plastic darling


I dag är jag en krigare


Sowa sowa
Ibland är handlingar viktigare än ord


Till värmen, till lyckan

Cults – Go Outside - Menahan Street Band Remix

Skriver dramer, det är sol och jag försöker rena mina lungor. Renar sinnet med avstånd och musik. Det fungerar alldeles utmärkt.Puri, Indien 2010

Antonias bild

Allt som gör en bra dagoch lite solsken på det. Allting ordnar sig med lite socker på.

Utkast: April 13, 2012

Sitter och äter gammaldagsa fruktkarameller. Det regnar utanför och regnet luktar hav så som det gör här på Öland och jag känner mig så hemma. Jag känner mig lugn igen. Stockholm var fantastiskt med allt som hörde till. Fika med Maria, att springa in i en famn jag saknar dagligen. Första ölen vid fyratiden, vitt vin och sushi med Felica och samtal om Peter Pan-komplex och feminismen som sviker i svaga tillfällen. Ett drömspel, min favoritpjäs, på stadsteatern med Patrik. En uppsättning som är i klass med den på moment:teater. Rött vin under tälttak på en uteservering vid stortorget. Det regnar, han spelar klassisk musik för mig och berättar hur man stämmer en orgel, och vi talar om hur synd det är att vi inte är förälskade i varandra, för det hade varit så perfekt.

Tar mig vidare genom staden och ölglasen. Hamnar på flådiga barer i stureplan som jag och Felli överger för att återvända till våra stammissunkhak. Fler vänner och fler barer. Jag övertalas att stanna över helgen men jag återtar den tanken när nattbussen är en timme sen och jag tar hand om förstagångsfyllor i stället.

Promenerar upp skavsår med älskade Jasmin en hel dag.

Precis så som det ska vara.

Det är skönt att återvända hem och inse hur mycket jag har kvar där. Sedan är det skönt att komma tillbaka till mitt nya hem igen och inse att jag har saknat det och att det är här jag vill vara just nu.

Jag lever och frodas

Från anteckningsboken


AgnesNu hänger Reinfeldt, Freud och Strindberg i vårt påskrisKullzénska


Vietnam War music video


Grå torsdag

Lägger för mycket vikt vid blickar

Gul onsdag


Blå måndag

Dagar när jag tror det står hen i stället för hem överst på förstasidor

Det blir april och snön faller igen. Vita helger blir till svarta nätter och du säger allt det jag väntat så länge på att få höra. Men du säger det med skärvor i rösten och två dagar senare ligger jag tyst i timmar på din arm och lyssnar till regnet. Ser på skuggbilderna fönstret projecerar på din vägg. Och sedan väljer vi att avsluta allt. Du räknar baklänges ned och jag plockar ned alla mina saker i en portfölj och tar dem hem till mig.