Nämenmedelmåndagsmående

Gårdagsnatten spenderade jag med att försöka övertyga en gammal högstadieklasskamrat om att jag visst gjort någonting de senaste två åren. Han trodde inte på mig eftersom han inte hade sett någonting på facebook. Jag fick panik och hävdade att jag ändå gått på tre olika folkhögskolor och ljög ihop att jag var nysignad och hade gett ut en roman. Han trodde inte på mig och sa att han minsann bodde i Australien.

Jag undrar vad det är för någonting mina drömmar vill säga mig. Jag trivs så bra men är ändå ständigt stressad inför framtiden, för att så många flyttar, för att jag gör det men vill ta mig utanför svea rikes gränser men ser inte riktigt hur det ska gå till just nu.

Tanken om att andas


White liesGulli å galen

Min pappas senaste fb-status:
Jag har köpt ett vackert berg i röd granit 3392kvm. Köpebrev samt kontrakt påskrivet och klart. Jippii yeah!!!

(Försätta= 1: bringa, sätta, föra... 2: förflytta, flytta, rubba...
3: uppblanda, blanda...)


med tillhörande bild:

To drift apart

Villa Palm
En cykeltur i dimma

För några veckor sedan så cyklade jag ut i dimman en morgon. Idag följde Agnes och Josefine med och vi satte oss för att ha picknick vid den lilla dolda sjön.

Kortfilm i SVT

Någonting fint

Dublinregn
Vidare betraktelserMan borde gå runt i dödskalledräkt jämt


Jag vill ha en kaaaaatt!!Be ThereJag finner alltid Spritreklamer lika roliga och absurda vart jag än befinner mig

"Gör ett svar på en Eklöf-dikt"Som om det skulle vara lätt att göra en replik på en av Sveriges största diktare.. Han får vara fantastisk själv.

Howth


Söndag från ateljén med rastlösheten som bordsdam

Det är någonting ironiskt i att vakna upp i en säng utan lakan, bakfull och täckt med gnuggistatueringar. Som att saker inte riktigt är på riktigt. Och jag har inte tillräckligt med andetag till dagen efter, inte tillräckligt med tankar till brödbak och tomatsoppa. Inte tillräckligt mycket av mig själv till cigarettfimpar och vinfläckar.

<< Rewind


Någonting kärt från OktoberTre mazariner och två kannor te

Jag bygger på mig inifrån och ut. Alla mina, alla mina jag och mina miner och minnen och minns jag nu hur det är att landa.