Mot all förmodan

I dag har jag jagat stad och land runt efter ett tält.
Jag har sagt upp mig.

I morgon bär det av till emmabodafestivalen.
Jahaja.

Supé med huvudbonad

Ni är ju bara så fina


Fireflies

Idag jobbade jag fyra timmar övertid och fick ändå inte ut all post. Idén om förlängt sommarlov börjar slå rot.

Jorden runt i motvind

I bland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt vissa saker jag gör. Gör upp planer, drar med mig människor i pacifistiska krigsräder och placerar ut minor i känslobanor för att överrumpla fienden
hos
mig
själv.


Damaged Ones

You and I in a shamless state
I want you so badly you know, that it's a pain to wait
what keeps you from moving, are you afraid to be loved?
See how my hands shake, I was raised on it like a drug

Anna Ternheim

As I sit here and see the days go by

I mörkblå heloutfit cyklar jag nu omkring på farstas gator i 30:gradig värme. Springer i trappor och lägger post i fel brevlådor. Blir skälld på av hundar och gamla tanter. Det resulterar i en förvirrad trött verklighet och värkande ben. Jag stapplar fram likt en stelopererad 80:åring och försöker räkna ut vad som är mina kroppsdelar och vad som är marken under mig.

Men nog trivs jag ganska bra, även om tankar om ett förlängt sommarlov lockar. Musik, kaos, alkoholångor, sena nätter, en cigarett för mycket och allt det som jag faktiskt känner att jag behöver för att känna mig fullt ut levande. (Sorgligt nog)

First-, middle-, lastname

Hahaha kanske bara för att jag saknar lite den tiden då jag spelade in tecnolåtar tillsammans med en man från småland: I'm so sorry ms Moss avec xcuse.fi!ippa by Sister Solitude . Det är ju bara så fantastiskt, underbart dåligt att man blir glad!

Socker på

Allting ordnar sig med lite socker på

Idag tog jag en okristligt lång frukost på balkongen


Ungefär som när du frågade mig efter nio månader om jag var kär i dig och jag inte kunde svara utan började gråta i stället


Våra blickar är det finaste vi har


På måndag delas mitt liv in i tidszoner, scheman och ordning. Jag skall ordnas upp, jag ska ordna upp. Sortera, utvärdera, utdela.

Jag tvättar mina lakan. Raderar de sista avtrycken. Jag slänger alla flaskor. Skriver brev som aldrig kommer skickas.

Beskedet om ännu ett av dina svek chockerade mig inte, jag vet inte ens om det var det största, även om det borde ha varit det. Och jag önskar att det i alla fall hade varit värt så pass mycket att det hade upprört några känslor. Att jag inte var så van att jag inte reagerar längre, utan att folk får reagera åt mig i stället.

Jag har aldrig trott speciellt mycket på skrock. Men nog har jag hoppat över a-brunnar, stått lite för länge på k-brunnar. Alltid önskar jag samma sak när klockan blinkar ensiffrigt. Någonting rent. Jag önskar mig alltid någonting rent.

Heldag med Jasmin


Dagens Outfit

Ångestjackan för andra dagen i rad
Trendy!

Time after time

Sommarsol, djurgården, plockmat, rutig filt, flätad picknickkorg, stråhatt, cava, bigarråer, vattenmelon, Chet Baker, varma vindar, franska. Kafé, rödvin, capuccino, kolakaka, lucky strike, dela på ipodhörlurar med valda favoritlåtar och att se hur stockholmshimlen skiftar från ljusblått till lila, rosa och slutligen djupblå. Låta mörkret falla. Vandra hem inkrupen under en stickig filt. Precis den kväll jag behövde.

Världen och allt däremellan


Jag har suttit förlänge för alla små begrepp blir svåra att hålla isär

Haha jag har verkligen förlorat konceptet totalt. Går på äventyr för mig själv i stockholmsnätterna. Någon berättar hela sitt liv för mig över söders hustak och jag gör nästan bara saker jag inte får göra. Dricka kaffe och utarbeta ideologier. Äta hallonpaj och köpa vackra affischer. Cykla hem i sol och sätta blommor mellan rottingflätningen på cykelkorgen. Och jag lyssnar på Jacob Hellmans Vara vänner på repeat. Det är musik som jag egentligen tycker är riktigt dålig men som jag älskar precis just nu. Förövrigt är jag rätt så sugen på denna:

fast lite bättre gjord och lite mer permanent än med en whiteboardpenna