FågelvägenAlltid stavas alltid med två L och aldrig med ett, det vet du väl?
Förra helgen spenderade jag med Patrik i Täby med kakor, kaffe, munspel och visdiktering

Lika vidrig som du ärFör tillfället växlar jag mellan extrema känslor och total likgiltighet. Finner mig gråtandes framför andra, eller dem framför mig. Sätter mig i värsta tänkbara scenarion, utan att riktigt reflektera över det, eller fästa någon större vikt vid det. Lägger upp dagarna med måleri, brödbak, svampplockning och kaffedrickande. Plockar äpplen vid min folkhögskola påvägen hem. Dansar ringdans och läser dikter med mina gubbiga hippielärare med flätat hår och matchande lila tröjor. Syr klänningar. Försöker komma ner i joggingtempo efter att ha sprungit i 180 med förbundna ögon hela sommaren.

Broken LovesongsVi går mot höst

Siri
Samma nätter väntar alla

Jag undrar om det är stockholmsluften. Jag undrar om det är stockholmsluften som förvandlar alla ryggar till din igen.

Smultronställen, morgonljus


Kanske är jag kär i dig


A Place to Call Home


Let my love walk on by


En slarvigt redigerad och skakig version av de två sista dagarna i Jämtland


Got my pocket full of money (not)

Nu far jag upp till isolerande fjäll och blanka sjöar. För att torka ut, som min arma moder sa med skarpa ögon och rynkad panna, för att hitta tillbaka säger jag och rycker på axlarna. Jag återvänder när mitt hjärta har återfått knytnävesstorlek och mina lungor är rena.

Och gårdagens Jens Lekman konsert med tillhörande väder, var en av de bästa i mitt liv

Broken sundownUmhm, underliga bilder men all min kärlek går till er i alla fall. Läkande är ordet.

Att sätta på "There is no time for us" och skratta rått, mest åt mig själv och det där trycket över bröstet
Något välkänt men ständigt inspirerande

De närmaste dagarna har bestått av brödbak, städning, minnesflashbacks med tillhörande ångestryck, tre brutna nålar, en nysydd klänning, bröl, middagar med fina människor, drinkblandning, piprökning, ångestkörer, kaffedrickande, kakbakning, cykling till fruktstånd och olika sätt att försöka få bot på den utmattning, eller uppgivenhet som Jo kallar det, som lagt sig som en tjock matta över hela min varelse sedan hemkomsten från söder. I dag blir det en lång brunch med Jo och Agnes och till kvällen vackra vänner och fin musik och dans dans dans som får bota den.

Kakor, kondomer och kroppsbehåring


Jag mötte upp Agnes och Agnes efter ett möte med sommarens värsta skräck - spärrvakterna. 1200kr fattigare, med darriga ben, svald stolthet och gråten i halsen blev jag matad med kakor och fina ord.

Denna sommar kvalar in som den värsta sommaren i mitt liv. Om jag vore den åttonde dvärgen i snövit skulle jag vara Bitter. Wouh. Jag hoppas på karma och någon typ av förståelse från allsmäktiga väsen. Snälla?

This is your baptism, in blood

Du slår mig sex år tillbaka i tiden. Regression överger sin plats som försvarsmekanism, ingenting fungerar mot dig. Jag slår i gamla dagböcker, försöker finna början på detta, finner dig för inte allt för länge sen. Finner någon typ av anledning. Eller åtminstone någonting jag kan skylla på.

Alla ord blir så stora uppbackade av etanol, nikotin, humle och endorfiner. Jag avslöjar för mycket som du aldrig skulle få reda på. Tankefoster som inte ännu fått form. Och det värsta är att jag är minst lika mycket ett svin som du är.