KrrrAlla sagor slutar inte med oss
Mina vardagar spenderas med att springa i trappor och tala med förvirrade tanter. Mina helger med rusdrycker och glass. Men främst befinner jag mig i 60-talets New York om dagarna, bland odelad kärlek, droger, eldsjälar och dagsgammalt bröd.

The Greatest LoveCosmic dancer


Puttin' on the ritzMidsommar

Jag vill vandra i nya städer i tungt regn igen


Rain on every weekendVad behåller rummet när jag lämnar det?

Idag känner jag mig som en tjock grå katt som bara vill ligga i soffan, dricka te och läsa. Jag har dock lyckats skaffa mig skavsår, 15 tändsticksaskar, en blus, ett skärp och 11 ringar.

På dagens önskelista:
- Mer tid
- Ett Freudianskt drömlexikon

Han drömmer bara mardrömmarJag har vaknat i skogen utan att ha en aning om var jag ärDet ligger glaspärlor över hela mitt golv, himlen mörknade vid kl. 16 och jag har inte tagit mig för någonting vettigt idag. Jag har handlat och redigerat ihop en film till min och Agnes framtids ära om björnar och blommor och min nuvarande idesömn med diverse underliga drömmar.

Ordbajseri och försök att fånga en känsla

"Foga samman flera rörelsefaser, vrid och vecka kroppen. Jaget försöker i en spasm fly genom sina egna öppningar. En anorganisk kropp genomkorsad av intensiteter, resistent mot helhet, Jag utgör ett statiskt duplikat. Rörelsebilder är bildmedvetanden. En skenbar upplevelse av flöde. Vår motoriska delaktighet i det inre och yttre. Ljusets funktion. Som att uppleva förlusten av närvaron som nödvändigt för närvaron själv. Den ontologiska plånboken. Kinematografisk film är 'det utsägbara i tyngder', 'förspråkligande bilder' och 'tecken på liv'. Försöken att isolera och spola fram och tillbaka konstruktionen. Tidens funktion är representationen utan att flytta rummet. Det är meningslöst. Verktyg kommer in i bilden och tvättar den ren och tvättar sedan sig själva rena. Det är meningslöst."

Peder Alexis Olsson, Tändstickor

Nothing is never the same as they said it was


Going Through the Motions


Your white so dance like an enemy

Springa Stockholms gator fram sjungandes Beyoncés "I'm a diva", konstant vinintag, nattbad, dans på soffor, bord och bilar, sol och nu händer det. Jag och Agnes på Öland efter sommaren. Det här är bara för bra för att vara sant!