Yellow Sunday
Önskar inte du också att du kunde få bo med den här bruden?Och så gör jag det! Och nu vill jag att hon ska komma hem från Stockholm och sitta i min säng och dricka te.

Earl Grayte, raggsockor och kakor

Någonting vackert när vi börjar gå mot höst

Utanför mitt fönster får konsttvåorna en födelsedagstårta att flyta i fontänen


I kiss the spark
Idag vaknade jag upp efter att ha dansat mig yr i konsttvåornas ateljeer tills solen gick upp. Jag hittade mig en underlig jacka av en man med plastarm, såg tre rävungar äta ur en skål, cyklade till Glömminge och fann en gammal smedja där jag förälskade mig i en röd cykel. För dess skull ska jag vandra över halva Öland imorgon för att hämta hem den. De har spelat Kristallen den fina på fiol i huset bredvid med jasplan flygande över himlen. Jag har ätit veganmiddag i solen och plockat vindruvor från altanen som efterrätt. Badat i havet och dragit med mig vit sand in i min säng. Nu ska jag sova. Drömma om havrefält och ren luft.

Aug. 20, 2011

I början av sommaren trodde jag att jag skulle försvinna. Jag kunde riktigt se hur min hy blev allt genomskinligare under posten-t-shirten och hur min röst bands till mina stämband, lät munnen förbli stängd.

Kanske är det därför jag inte riktigt kunde ta förväl av någon när jag åkte. Jag såg det som en del av mitt försvinnande. Det där sista steget in i dimman. Kanske för att jag inte klarar avsked, det var det som gjorde att jag spenderade nästintill alla mina måndagar och fredagar i tårar föregående halvår. Kanske för att jag inte ser det som farväl, utan att vi kommer ses snart igen.

Nu befinner jag mig hur som helst på Öland, bland majsfält, pumpaodlingar och valmo. Och jag är lycklig här. Jag känner mig så hemma. Jag har varit här så länge redan innan jag kom hit.
.Bli lyckoberusad på en strand på gränsen mellan Frankrike och Italien
The Great EscapeDansa barfota i vit sandJag kommer tillbaka till LyonLyssnandes på på nattbussar genom Stockholmsnätter

Mannen jag ska gifta mig med.

Come on in


Le Moribond

Vakna vid två och se på Singing In the Rain och höra åskan utanför. Jag känner mig så orörlig nu. I mig själv och i mina dagar som oftast inte tar sig längre än farstun. "Du röker så mycket" och nya beslut skrämmer mig. Inga nyheter inga nyheter nu när jag landar. Utanför din famn.

Lyon


Les Plume Noires


Se över världskartan på ett tåg


Vridna lakan, regn och näsblod


They film the audience in black and whiteMontpellier
Harlem Shuffle 3.25Mata duvor i Venedig

YZ1vK5 on Make A Gif, Animated Gifs

Mountains beyond mountains
Honey I'm hoome