Demo

Blev just klar med skivan till Jo, det är väl rätt mycket skräp, men jag är helt klar och det blev 11 spår! Känner mig ganska nöjd faktiskt. ^^
Nu måste jag bara fixa med omslaget o så, men jag har några idéer så jag tror det ska gå bra. Måste ut och fota bara. Måste fixa present till Kajsa, Albin o Daniela. Shiet. Vet inte vad jag ska köpa till nån. Får snacka med Tone om o gå ihop på något.

Bitter? No I just love to complain.

Jag vill pierca mig. Septum eller "snorrännan" heh, det lät ju verkligen skitsnyggt, jez. Jag skulle nog inte passa i septum eg, det är bara något jag har fått för mig att jag vill ha. Mest kanske för att det inte lämnar något hål när jag tar ut de, + att den är det närmaste jag kan komma den andra piercingen.
Jag är väl mest sugen på hela grejen att pierca mig, skulle nästan kunna göra det vart som hellst bara för att göra det. Det eller tatuera mig. Fast det sitter ju fast för alltid, så det känns mindre bra. Vet dock vad jag skulle tatuera. Får väl tänka lite. och gå runt med en fakepiercing så länge. xP
CollageJag kan inte fatta att skolan har börjat. Att jag är mitt i det. Det känns så overkligt!

light me

Jag älskar mina lärare, tror aldrig jag vart så nöjd med lärare förut.
Haha våran idrottslärare är grym; första lektionen fick vi ligga ned på golvet och lyssna på när han berättade om att man ska älska sin kropp, sen fick vi fuldansa med stängda ögon och lära oss le. Det sjukaste var att han pratade om sig själv i 3:e person, men hey - han verkar helt underbar så vad gör väl det?

Det går sådär med att sluta röka alltså.. Det var väl 5pkt sen jag sa att jag verkligen skulle sluta. Jag röker bara oftare när jag har light-cigg också. fuck.

Jag hatar mitt huvud.

Jag fryser och det är alldeles för sent igen.
Ligger och funderar över beslut, om de inte borde tagits. Även fast jag vet alla svaren.