Kisses Goodnight

Farväl Stockholm, nu lämnar jag dig för det snöbeklädda Jämtland. Jag tror inte jag kommer sakna dig och dina grå avgasmoln. Kommer dock sakna människorna.

Idag var det GG's 6 månaders dag vilket firades med mat, blommor, alldeles för mycket godis och The Notebook. Lovely, hade inte kunnat bli bättre!

Förövrigt sitter jag insmord i en gottgörande kräm, lyckades peta mig i ögat och det sved som god knows what så jag gick till badrummet och försökte skölja ögat med vatten. Det gick inget bra och för att få bort vattnet som rann över ansiktet drar jag med armen över halva ansiktet innan jag kommer på att den är insmörjd med kräm också. SMÄRTA säger jag bara. Obeskrivligt! Så nu är mitt öga rött och så som hela vänster halva ansiktet svullet och värkande. God. Varför säljs sånna fruktansvärda saker? Nu förstår jag i alla fall varför det stod på förpackningen att man inte skulle ha krämen i ansiktet.

Over and Out

This spring, clear your mind

image96

Att söka jobb

image95

Att man aldrig tänker på att det faktiskt finns folk som sitter och skriver bruksanvisningar hela dagarna.

Telepati

Och så vart det jag och Melodischlagerfestivalen. Har druckit så mycket te och ätit är så fullproppad med russinbröd att jag är på gränsen till att spy. Har förövrigt funderat över min telefonrädsla som fortfarande inte gått över sen the breakup med min bästa kompis pga ett missförstånd via telefon, då var jag fem år. This shit is deep eller något i den stilen. Om jag skulle ha något sånt där "pre-name" så som Synth-Anders eller BD-Robin skulle det defenitivt bli Sms-Hanna. Jag klarar inte av att ringa folk utan skickar en massa sms i stället. Det är nog ganska irreterande kan jag tänka, jag tycker det i alla fall. Man kanske borde gå telefon-terapi. Lära sig prata i telefon, eller först av allt att ringa upp folk. Uh blir kallsvettig av tanken. Okej inte riktigt, men jag har verkligen otroligt svårt för att ringa folk, behöver några djupa andetag innan numret kan slås och väntsignaler är ju rena mardrömen. huh!

Childhood

image91

image92

Scanade in en massa gamla bilder till ett projekt som jag har. Vart otroligt nostalgisk och började fram för allt sakna Agnes en massa. På torsdag bär det av uppåt, håller andan tills dess.

Det är vår ute, såg både krokusar och snödroppar, man kanske borde vara förskräckt och tänka på växthuseffekten o så men jag kan inte hjälpa att jag blir barnsligt glad så fort solen tittar fram och jag ser något grönt. Jag älskar det!

Thailandsbiljetterna håller på att bokas nu, herregud det blir verkligen av!

Tolvskillings Operan och sista skoldagen

 image85 


 
 

image87

   

Sportlov

Startar lovet med tre misslyckanden. Känns otroligt bra. Ibland måste man faktiskt få gå tillbaka till nollpunkter och bara njuta av fel saker. Kan ta tag i det imorgon, eller efter lovet, när jag känner för det. Har skissat på lite planer för hur jag ska råda bot på misslyckande no.1. Inget missbrukande i skolan. Punkt. Nolltolerans mot nikotin (såvida det inte är en otroligt otroligt dålig dag.. eh.. självdiciplin hej?).

Of till Jo's teater bär det om någon timme, misslyckande no.2 ligger i ugnen i form av morotskaka, den ska delas med kära Marika och massvis med te. Den luktar sjukligt gott och kommer leda mig i fördärvet.

En annan doft har fastnat i min näsa och mitt huvud, vet inte om jag borde snorta saltvatten för att få bort den eller bara försvinna in i känslan den ger mig ett tag..

Glokalt utvärdering

image83


Jag hatar att göra dåligt ifrån mig, det är väl en brist, och tär på en men jag kan inte låta bli att se allt som inte är ett MVG som ett misslyckande från min sida. Såvida det inte gäller idrott eller franska, för där har jag gett upp hoppet. Jag är ju sån att jag verkligen vill ha ett bra betyg, men orkar aldrig plugga, vilket nästan alltid resulterar i att jag blir besviken på mig själv. Dålig självdiciplin antar jag att det kallas, och en gnutta prestationsångest.

Tror jag ska sätta mig och sy någonting. Eller kanske ringa någon. Behöver en kram, eller i alla fall lite sällskap för stunden. Känner mest för att krypa ned under ett duntäcke, dricka te och läsa kärleksromaner från 1800-talet på engelska. Få lite ljusrosa skimmer på tillvaron. Jane Austens Pride and Prejudice står i bokhyllan bredvid mig och ser lockande ut. Vi får se. Hoppas på The Never Ending Story också, senast jag försökte se den var det en grå hinna över hela filmen, kanske funkar andra filen bättre.

I morgon ska jag spela nazistsvin (bokstavligen) i skolans kala aula.


Fågelkvitter

I morse var det en sån där morgon när man bara inte kan gå upp, hur mycket man än försöker. Jag lyckades på något underligt vis slänga ned mobiltelefonen på golvet så att den gled pipande över halva mitt rum. Kravlade mig upp och stängde av den och sjönk sedan ned under mitt täcke igen. Lade mig och lyssnade på fåglarna utanför mitt fönster. Hör att det är en fågel som kvittrar min väcksignal, får panik och springer upp. Vart är världen påväg när fåglar visslar mobilsignaler? oj oj

Övriga morgonfilosoferingar: När det står var vänlig och tag med din tidning av tåget när du går av, för allas trevnad och säkerhet. Vaddå säkerhet? På vilket utgör en kvarlämnad tidning en fara? Sätter igång en hel del roliga fantasier...

The Blurb

Var nyss på Antonias bands spelning. They were great! Vart superinspirerad och om det inte var för blurb:en skulle jag sitta och spela hela natten. Men ack och ve, så blir det ej. The Blurb kallar och jag måste säga att jag fortfarande tycker det är sjukt kul att skriva "blurb". hehe

blurb

Myrtille

image82

A Spoon That You Can Bend

Idag vart jag antastad av min kvinnliga datakunskapslärare. Jag vart så chockad att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra. Hon öppnade dörren åt mig och sa att jag var fin idag, sen vet jag inte hur hennes hand fann vägen nedför min kjol och bak på rumpan. Väldig underligt och otroligt skrattframkallande då de jag var med nog också vart ganska chockade. Idag var förövrigt en väldigt flummig dag. Vet knappt vad jag har gjort. Jag har skrivit om smurf-kommunism och grisar som utrotar hundar, pluggat matte. Eller tja, försökt i alla fall. Jag och Felli tänkte ställa upp i elevkårsvalet, men på mötet satt i alla fall jag mest tyst och åt vindruvor och stack in lite medhummande komentarer då och då.

Träffade Julia på eftermiddagen, det var trevligt som alltid. Vi gick till återvinnarna och jag förälskade mig i ett blåbärsförkläde. Sedan fattigfikade vi och hon gav sig av emot Landet, och jag mot engelskaplugg.

glosboken.se

image80


Sitter och pluggar engelskaglosor. Det går sisådär. Fick ett klassiskt meltdown när 20 av orden jag skrivit in och letat upp svar på, försvann. Jag gick och lade mig i badet med några W.I.T.C.H. -tidningar tills jag hade återfått livsglädjen (ganska melodramatiskt, ja). Sen dess har jag suttit klistrad vid glosboken och mamma har proppat i mig te, choklad och jordgubbsglass. Okej, det är väl mest jag som proppat i mig, men mamma pekade ut det. Hon är söt. Jag själv är mest väldigt trött på Animal farm just nu.

Minnesluckor

image79

ring ring ring bananaphone

Tullys fortsätter ringa och jag fortsätter att inte svara. Det känns otroligt jobbigt och töntigt. Har hållt på i 2 månader. Känns som om dem borde fatta vinken, eller så borde jag ge upp och ta mig samman. Get some guts. Tänkte faktiskt svara för en stund sen men råkade tydligen lägga på istället. fan.

Oh man!

Hemsk dag, känner mig känslomässigt öm i hela kroppen. Hatar att gråta i skolan och L är alldeles för underbar och förstående, känner mig hemsk.

Skolkade med Maria från matten, satt och rökte utanför idrottssalen och pratade om hur samhället går utför. Vi ska sluta, och en torsdagspluggsklubb med te och fika håller på att skapas.

Love love love

Nej nu ska jag ta och äta choklad och försöka ladda hem The Never Ending Story.

Vi tuggar substitut för att vi inte har något annat

Turen har övergivit mig.


I fredags fick jag äntligen tag på en langare genom en kompis, hiskeligt överpris och inte alls vad jag ville ha, men jag började bli desperat. Med alla kläder i tvätten och impulsivt humör blev jag utklädd till fjortis. Självklart blir fjortisfesten inställd och vi hamnar på en annan fest, med en assnygg kille. Jag känner mig grymt obekväm i min utklädnad och gömmer mig mest inne i sovrummet med Albin. Snålade med flaskan hela kvällen och fyllan slog inte till förens på vägen hem då vi träffade på Jonas "Nattens ros" och fick var sin ros och en sång med oss hem. Upptäcker precis innan vi går in i lägenheten att min flaska krossats i Kajsas väska och allting har runnit ut över hennes kamera med julaftonsbilder och sådant som inte inte inte fick försvinna. Och jag står utan alkohol igen och med en kulturkrock som behöver mjukare kanter dagen efter.

Lördag och jag hinner knappt hem innan jag ska iväg igen, klädbytardag och förfixning hos Vera. Lösögonfranslimmet spricker när jag ska hjälpa Marika med det och kletar ut sig över mina händer, min hals och mitt hår. Vi blir tvungna att springa till bussen, men resten går smidigt, och det tar inte allt för lång tid att ta sig dit och snart står vi framför den stora järngrinden som leder in till något som jag trode var en kyrka först, men visar sig vara ett jättehus med ett glastorn. Där inne sker kulturkrocken bland alla röda heliumhjärtan. Om och om igen. Det är Globalare som dansar sig svettiga till Håkan Hellström och bratz som sitter och kollar på och stryker med händerna över sina backslick. Min klänning går sönder. Jag känner mig liten i det stora huset, blir yr av alla virvlande trappor och får i mig alldeles alldeles för mycket, av helt fel saker, på tok för snabbt. Det blir som det blir och jag får skjuts hem och snubbar in i lägenheten där Jo har filmkväll med några kompisar. Ger tydligen mördarblickar (ett kisande sätt att försöka se vilka som satt i soffan) till hennes vänner. Kul.

Vart förövrigt stött på av en liten blond brat som kallade mig Bullan och tjuren/oxen. Det fungerade inte. Kände mig som en köttko istället.


Happy Valentines Day

image78

Det vart en bra alla hjärtans dag mot alla odds. Vaknade upp och fick ett slappt "jaaa.. glad alla hjärtans dag då.." av mamma, men jag var ändå på bra humör. När jag kom till skolan hade Nisse klippt små hjärtformade lappar med komplimanger och kärleksbudskap på och lagt i alla i klassens skåp. Lunchrasten bjöd på sol, rödvin och sommarmusik, jag och Maria köpte vaniljhjärtan och smuttade kaffe. Sockerförbud bröts gång på gång, och det var underbart. Sen åkte jag, Antonia, Maria och Felicia in och slet åt oss kläder så gott vi kunde på konstfacks klädbytardag och svullade på Max. Därefter gick vi på Mästaren och Margerita. Maria lyckades lura mig grundligt att hon tyckte en fet och skallig man var det hetaste hon sett. It was gross, I was scared!


politiska Ideologier i vår tid

Nej nu ska jag ta och gå på dubbeldejt med Matrisen och Reidar Larson


image77

Clothes of clothes on

Voj voj, sockerförbutet brutet, höll ca. 1 vecka. Men kan man säga nej till ben and jerrys kulglass? Svar: Absolut inte, fruktansvärt omöjligt.

Dagen innan den fruktade alla hjärtansdag utspelade sig på kungsträdgårdens skridskobana med klassen. Vi skrämde bort både småbarn och gamlingar med våra lekar. Sen åkte vi till konstfack och lämnade in kläder, så det blir till att köa imorgon innan pjäsen. Det var kul att gå runt i den lilla lokalen, sippandes på rödvin och titta på kulturtanter som ojade sig över mina gröna skor. Eller kulturtanter, de var väl runt 25 och vi var små. Hittade en luva, en schal, en klänning, en basker och en halsduk jag vill ha, imorgon och övermorgon och överövermorgon blir det fight! Jag kommer vara helt slut lagom till helgen.

Band in Box

If this was a film, my name would be Frances and I would be dancing

Idag är en sån där dag som känns som en stickig filt över hjärtat, lite betyngande, betryggande, smått kliande och halvjobbigt. Känner mig lite sådär töntigt fejk-djup och är mest sugen på att dricka svart kaffe och skriva klychiga dikter. Gick och fikade med Maria och Felicia på mattelektionen, börjar sacka efter i det mesta känner jag, men det finns väl fortfarande tid till förbättring. Eller?

Moderna Muséets vänner

Andy Warhole, chai latte och en massa kanel, vilket jag äntligen lärt mig äta igen efter mina tragiska barndomsminnen. Jag tänkter inte gå djupt in på det men det innehåller min mamma som reser bort och min pappas fascination för risgrynsgröt på tub (kan fortfarande inte äta risgrynsgröt efter 5 år).

Andy W är underbart vacker och man blir sjukt inspererad och jag börjar misstänka att jag använder lite för många värdeord.

image76

Millenium, milänium, milennium, whatever

Ibland vore det trevligt att som Plupp bara isolera sig från allt och alla och bo i en liten kåta på norrlandsfjället med sin hund, ibland inte. På tal om Plupp så börjar jag seriöst ifrågasätta min barndom, ingen jag hitintills har stött på har sätt varken Chipmunkarna eller The Never Ending Story! Hela min barndom baseras på dessa figurer och INGEN har sett dem! Vart växte jag upp? Har jag haft en avskilld barndom, är det bara jag, min syster och resten av alla Solvallas travbane-kids som fick ta del av dessa mirakel? Alla kommer ihåg trasdockan och nallen som hatade brysselkål, men ingen har rykts med i det fantastiska 80-tals synthslingorna i The Never Ending Story eller  hört någonting av Alvin och Chipmunkarnas fantastiska sånger och påhittighet, de var större än knatte, fnatte och tjatte god damnit!

Härmed kungör jag därmed en efterlysning efter ett annat barn som växte upp i Solvalla travbanas barnrum, eller i alla fall någon som får någon slags känsla eller bara känner igen den lurviga draken (som förövrigt faktiskt heter falkor) på bilderna/videoklippen

               

 


oh yes, jag är sjukt seriös, okej chipmunkarna är ju bara jobbiga, men never ending story är faktiskt riktigt gripande!! (manisk blick - ja)

human shapes, human history

image71

ensidig brevväxling med fel person

Oh, gud, pust, shit, aj, knak, uha, gosh äntligen klar med matrisen, eller tror det i alla fall, ska ta och gå igenom den senare när jag har sträckt ut mig och kanske vaknat till i huvudet en aning.

Agnes fick tillbaka mina felskickade brev idag. Hon hade satt upp lappar i huset jag hade adresserat till och plötsligt stod det en liten gubbe utan för hennes dörr och räckte över mina nedklottrade brev. Jag undrar om han har läst dem, tittat på urklippen och smakat på de medföljade tuggummina, läst om mitt liv. Jag hade ju verkligen "poured my heart out"  i de där breven. hm hm. Ja ja, jag får väl anförtro mitt liv åt den lille mannen och ge honom en telepatisk kram (eller något i den stilen) för att han lämnade tillbaka breven till Agnes.

image70

ticktockticktock

Pluggdag och jag springer runt o stickade tjocksockor och rutiga pyjamasbyxor och gör det mesta förutom att plugga. Jag har blandannat ansökt om volontärjobb på peaceandlove-festivalen och funderar på att söka på emmaboda aswell. Jag har faktiskt klottrat ned delar av konservatismen på matrisen, skuttat och gjort mer mer mer te i köket och gjort några solhälsningar under tiden vattnet kokade upp.

Jag blir alltid så rastlös när jag måste göra någonting och 5:åringen innom mig växer, spritter i armarna och benen, hamrar på bröstkorgen och skriker med trottsig röst "jag vill inte". För jag vill ju inte, men jag måste. Och jag har mer än halva boken kvar och måste få ned någonting av socialismen till seminariet till på tisdag. Shit, jag måste samla ord också, herregud.. det hade jag glömt bort totalt. Måste ta och göra det nu (jagvillintevillinte)

The Cure

Det här är andra konserten i rad som jag tänkt att det här vore verkligen perfekt om jag hade haft en ståplats. Jag och Tone hamnade på sidan, nära utgången och jag vart sändigt distraherad av allt som hände där, vakter som kom, bråk, kärlekspar och spyfulla postpunkare, men det var underbart underbart underbart ändå.

Robert Smith är fantastisk trots de extra kilona och det grånande håret och de andra bandmedlemmarna var bara så sjukt klockrena, den kutryggiga flintskalliga mannen i svart kjol, och den blonde långe hisphoppige basisten. Robert sjunger som om det fortfarande var tidigt 80-tal och de just slagit igenom och man kan inget annat än älska det, trots att man sitter på en hård stol omgiven av män i 50:årsåldern, med en avslagen öl i handen och småfryser mitt i allting. Tredje extranumret gick knappt att beskriva.

17:åring med 50:årskris

Jag har blivit medelålders och kommer hem tidigare än min 52:åriga mamma på lördagsnätterna, jag överlever på te, kaffe, broccoli och apelsiner och sitter ibland och saknar mina katter i Täby. Jag blir trött direkt om jag inte håller mig sysselsatt, min kondition är i botten och om jag fortsätter röka kommer jag sannerligen utveckla grova rynkor.
Det värsta är väl kanske att jag faktiskt inte tycker att det är så hemskt.


Godmorgon

image68


image69


Det känns otroligt overkligt att jag ska på The Cure ikväll, det mesta känns förövrigt väldigt overkligt idag. Det kanske är vädret, det känns inte som om någonting kan hända överhuvudtaget när det är såhär grått och färglöst utomhus. Allt känns urtvättat och kyligt. Det känns som om jag borde ut och andas och försöka ta del av verkligheten, men jag tror att det bara kommer bli ännu en ingensjälvdiciplincigg och ännu mindre läxor gjorda då.

Fredag

image67

Ledig dag. Läsdag. Jasmin slutade ungefär när jag vaknade så hon kom över och det vart kärleksprat och som alltid överdrivet mycket te, vi tittade på Bobby och jag fick absolut ingenting färdigläst men hade inte så värst dåligt samvete ändå.

Polaroid

image66

Longdistance runners

Jag gick upp och sprang i morse, jag har en helt ledig dag och jag går upp klockan 09.30 och går ut och springer. Jag äro förundrad. Fick verkligen känna på hur dålig kondition jag har och kom hem med blodsmak i munnen och ont i hela kroppen, men glad. Jag känner mig jättenöjd över mig själv. Hm, det där lät nästan som något ur "du är vad du äter" då den 150kg kvinnan ska gå 5 minuter på ett rullband och sen är helt slut. Tyvärr var det ju något i den stilen för mig också, men jag ska sluta dra konstiga liknelser och bara klappa mig själv på axeln och försöka göra det till en vana.

Men i tusen år


image65


mönstring

Det är ett under hur Jens Lekman kan få något så simpelt som svarttaxi att låta vackert

Hörde just min mamma säga grrr till någon i telefonen. Det var... en upplevelse. Min mamma frågade förövrigt om jag skulle gå med henne och några på teater på alla hjärtans dag, jag drog till med att jag skulle vara med min pojkvän och fick ett rått skratt tillbaka. Vi har kommit till den punkten. Kul.

Panic on the streets of London

Jag har fått höra av min mammas arbetskamrat att jag låter som Dinasaur Jr på min myspace. En komplimang i all ära, bara det att deras musik brukar klassas som rock, och det är en man som sjunger.

Uppgraderade nyss mitt CV och tänkte söka jobb som parkvärd på parkteatern. Jag hoppas verkligen att jag får det, trivdes där trots min blyghet och min psykiskt instabila arbetskamrat. Behöver verkligen ett extrajobb oavsätt hur skönt det än är att vara ledig och kunna göra det jag vill. Med halvt indraget studiebidrag och inga extra inkomster lyser verkligen pengarna med sin frånvaro.

Oh you're so silent

Lyssnar på Jens Lekmans Pocket full of Money och känner mig extremt fattig. Jag har bestämt mig för att sluta köpa en massa onödiga grejer jag ändå bara får ångest av, kanske bara någon fin, onödig grej ibland bara. När man förtjänar den, haha när nu det skulle vara.

Det har vart en lugn vecka, otroligt mycket lästid jag inte har utnyttjat och hamnat ohjälpligt efter i alla ideologier samt forumteatrar. Det enda jag gjorde på forum teatern i aulan var att spela kedjerökare, vilket i princip bara gick ut på att låtsas röka varannan minut. Det var ju ganska pinsamt då det var meningen att vi skulle gestalta ett problem i en projektgrupp och de flesta nog vet att jag röker. Jag vet inte, det kändes som om jag fick någon tydligare stämpel där. Det är inte som om jag går ut och röker när jag gör något i grupp, jag har verkligen börjat skämmas över mitt nikotinberoende under min tid på Globala. Man ses som världens avskum, ett förtryckande töntigt patrask som förpestar luften och all natur omkring sig. Okej nu kanske jag var lite väl melodramatisk, men en lite mer nedtonad variant av det där är det.

Speechless

image63


Jahapp.. Nu har jag plugat matte, bakat semlor, fotat, sytt en klänning och en kjol och jag vet inte.. jag trode väl att det skulle vara någon hemma i alla fall. Har ingen större lust att trycka i mig en massa semlor helt ensam, det blir faktiskt för mycket. Jag hatar när man inte har någonting att göra och fastnar framför datorn bara för att. Ibland känns det som om jag skiter i saker bara för att jag måste eller borde göra dem. Jag klarar inte av att vara ensam längre stunder, allting blir bara för tomt tillslut.

send his love to me

oh honey, let's not be bitter

Kanske är det skrubbsåren


The Diver

image60


Det känns som om jag går runt och saknar något, jag vet bara inte vad.

Gaaah

Godmorgon, eller inte. Vaknade upp på helt fel sida och kaffet är slut. Nervous breakdown. Och det är inte bara kaffet som är slut utan även tratten så jag kan inte göra något halvdant julkaffe heller. uh och så har vi redovisning på vår forumteater som vår grupp inte ens har tränat igenom. Matteprov på saker jag inte kan imorrn. Ingen bra dag idag.

mjorf

image58

Jag känner för att bli kär

Vårsplitter

Det finns så stora skillnader mellan olika familjer. Man kan verkligen se hur personer man träffar har utvecklats till dem dem är igenom sina familjer. Oj krångligt. Var i alla fall hemma hos Julia idag och det första hennes mamma gör när hon märker att jag är där är att krama mig. Min egen mamma kramar inte ens mig när jag kommer hem, inte så att hon är känslokall eller någonting, hon gör det bara inte. Det är väl som på så sätt Julia har fått all sin värme och kramighet jag tycker så mycket om. Det är så kul att se hur saker förs över och hur man formas av sin omgivning. Jag undrar hur jag har formats av min miljö. Jag är varken särskillt politisk eller självständig, projektplanerande eller social, jag har väl ärvt min pappas humör och min mammas näsa. Alltid något i guess.


Fikade med Jasmin

image57

Politiska ideologier i vår tid

Den dialektiska modellen utesluter inte att de kvantitativaförändringarna i mindre utsträckning kan påverkas, t.ex. genom politiska ingrepp.

Rent definitionsmässigt måste varje regim tjäna bourgeoisin så länge kapitalismen består.


Herregud.. Borde jag förstå det här?!


Times like these

image55


Klockan är ett på natten och jag sitter hemma framför datorn, äter ostmackor och dricker te. Det är nog också precis just det jag vill göra nu. Har suttit här alldeles för länge, och det känns väl lite i ryggen, men jag skulle inte orkat göra någonting annat ändå. Läst om politiska ideologier, men det kan jag nog skjuta upp några dagar till och ta konsekvenserna då. Har gästbloggat för första gången i mitt liv och hittat en massa gamla bilder på datorn som jag pressade in i inlägget. Så slutsumering av den här fredagsnatten: Seg, mjuk, mätt, nöjd.

Cocomemdada

Vaknade hemma hos Antonia och fick skjuts av hennes mamma in till pendeln, jag undrar verkligen vad jag kan ha gett för intryck med mitt hemska hår och totala inrökthet. Slängde in kläderna jag hade på mig i tvätten nyss, de luktar verkligen helt sjukt mycket rök. De har legat i mitt rum hela dagen och herre min gud vad de har smittat av sig - hela mitt rum stinker fimp.

Min data är seg. Jag är också rätt rejält seg. Ligger i datastolen och sörplar te och om jag orkar kliar jag mig på näsan ibland. Vet inte vart denna totala trötthet kom ifrån. Farsta-viruset? Min kamera har kommit i alla fall och jag har fotat hela dagen, minsta lilla grej. Har verkligen saknat det!

Var förövrig i en jättefin lägenhet vid Odenplan och kollade på Améliè från Montmartre utan subtitles. Det gick bra då både jag, Louis och Patrik har alla sett filmen så många ggr att vi kan den utantill. I och försig så är ju Louis fransman så det hade nog inte spelat någon roll för honom om han så aldrig hade hört talas om filmen förut.

image54


Dagens avundsjuka tanke går till Felicia Börjesson a.k.a "Fellie"  som blev räddad av den snyggaste och coolaste kvinnan i hela detta avlånga land, om inte i hela världen. Jag lovar att hon kommer få modelljobb pga av svimmningsincidenten och få alla Bea's fina kläder på köpet! (mummelmummel)