I feel like falling asleep with my head in the speaker

Gymnasiet har börjat.
Vad hände med sommarlovet? Jag har vart på Arvika-festivalen, åkt till Berlin, plankat in på Grönan, spytt i en perfekt cirkel från en barnkarusell, snott det enda som inte var fastlimmat i Pettson och Findus-huset och trampat mig igenom en rabatt för att hälsa på sångaren i ett band jag aldrig förut hört, och sen bara jobbat jobbat jobbat.


Fikade med 2 av tjejerna i klassen idag. Är inte helt säker än men det kändes iaf bättre idag.


online

Satte på en gammal skiva som jag inte lyssnat på på säkert två år och fick tillbaka alla känslor för det bandet jag någonsinn haft. Kommer sträcklyssna hela dagen, hela veckan, så länge jag bara kan.

Agnes och Stina åkte hem i morse kl.06, det kommer kännas tomt utan dem. Agnes har jag vart nonstop med i över två veckor nu, skulle inte klara det med nån annan än henne.
Saknar Berlin och barerna och kastannienallee och hotdog world och vinpicknick på vandrarhemstaket och café M och cappucino-frosseri med onaturligt mycket socker och allt allt allt med Berlin.
Det var så underbart att bara kunna beställa vad man ville utan att nån frågade om någonting, kunna köpa vin efter vin efter vin på mataffärer för ingenting och slippa höra förmaningar från oroliga föräldrar när man kommer hem klockan 07 på morgonen.
Ta mig tillbaka!Kallt tea och Garageband

Jag har sluttit och käkat kalaspuffar och björnbärsmarmelad-mackor med min pappa kl tolv nu i natt. Jag har inte ätit kalaspuffar på säkert sju år och jag har aldrig suttit och ätit det med min pappa på natten. särskillt inte ensam, jag vet inte, sånt händer inte rktigt i min värld.

Oh my

Nu åker vi, jag och Agnes. Berlin Berlin!
Jag har lyckats bränna mig rätt duktigt på min plattång också, så min hand ser missbildad ut och dunkar och gör allmänt ont. Men vad  gör väl det. Snart sitter vi på tåget och är bara några timmar ifrån det jag längtat efter hela sommaren!


Berlin

Måste packa till Berlin och har ingen idé om vad jag ska ta med. Det kom så fort, hann aldrig riktigt vänja mig vid tanken som jag längtat och längtat efter. I morrn åker vi! Helt ensamma i Berlin på ett vandrarhem i Mitte med konfirmationsledare och ungdomsbrottslingar.

Mitt huvud värker och jag känner mig. uh. som vanligt antar jag.

Nonsense

Bonjour Tristesse

I don't like your company, so sick of you
Don't wanna be your friend no more, leave me alone
How could I be so stupid to have faith in you?
You're the one to blame for all that has gone wrong


I'm going, gone and I'm finally out
But I'm not feeling lonely
I'm going, gone and I'm finally out
And I am feeling so fine


How could I be so stupid to have faith in you?
You're the one to blame for all that has gone wrong
I should have know that all you said was a big lie
I'd rather do nothing than spend time with you


Je ne peux pas dormir parce que le bruit de vous fait écho toujours à l'intérieur de moi

Jag har ont i magen.. har ingen självdiciplin what so ever och det slutar alltid med illamående, ont i magen, äckel och tankar om att halka in på gamla spår.
Te te te stillar lite och dämpar minnessmakerna. Sköljer ned det som jag nog mest borde glömma.

Picknick med vattenpipa bjöds det på ikväll. Körsbär och te:t smakade kaffe men det var bra ändå. Bullar från tully's o nått gammalt äckligt godis jag letade fram i skafferiet.
Om tre dagar åker vi till Berlin, Agnes!


.

klockan är tio i tre och inlindad i en filt på balkongen, efter fyra år nu röker jag min sista cigarett. Det här ska fanimej bli den sista på riktigt.


Rekordvinnande i konstighet

Vilken jobbig liten natt-bloggare jag är. Kan aldrig sova, så jag skriver mig krokig framför datorn över något som ingen läser.
I dag var en konstig dag. Min chef berättade om första gången han kom till tyskland och hans bröder tog honom till stadens horkvarter, sen diskuterade han brösten på en tjej som hade jobbat hos honom förut. Hon kom förbi, och visst, de var väl onaturligt stora, men jag hade ingen större lust att prata om sånt med honom. Det kändes obehagligt. 
        Det var helt dött hela dagen som jag hade förutspått (men som Ercan vägrade tro och trodde tvärtimot och ringde dit mig 3h tidigare än jag eg skulle börjat jobbat). Tiden utnyttjade han bland annat genom att be mig ha en snabbkurs i engelska med honom. Syretillförseln till min hjärna var redan låg pga värmen i cafét och med "säg någonting bra på engelska" upp i ansiktet tog det stopp och jag fick inte fram någonting. Så jag fick sitta och lyssna på honom medan han pratade om att han kom från mesopotamia, babylon och att det var den första civilisationen, på sweturielska.
      Hans brorson jobbade i dag också. Jag hatar människan. Det enda han gör är att klaga och puffa undan en medan man gör saker för att sedan ta över. Jag räknade ned timmarna tills han gick.
Det är nästan det enda jag gör när jag jobbar, räknar ned timmarna tills jag slutar. Varje gång jag inte har något för händerna kollar jag på klockan och tänker "uh 7 timmar kvar", "5 timmar kvar... jag klarar det", "3 timmar kvar, om en och en halv timme kan jag börja förbereda det och då är det ju bara det och det kvar"
    Hm.. jag gillar ju att jobba där. ibland, och när man slipper städa. Han klagar alltid på min moppning och jag hoppas alltid att jag ska få morgonpassen nästa gång. Men det blir ändå alltid samma tider.

Det var någon som busringde idag. Eller så var det nån som verkligen hade ringt fel. Det var bara så sjukt konstigt.
Om det var en busringing får de grymt mkt cred från mig, för personen som pratade lät verkligen som den där Stellan, med rött hår och skägg som satt nånstanns o knäckte bärs med sin katt för att slutet var nära.

Through December

I går var jag super-desperat efter att blogga (ja, hur töntigt det än låter), och då är såklart hela sajten nerlagd. Det är ungefär som nu då, när jag måste in på hotmail fungerar inte det.
Det var en lång dag igår. Alldeles för lång. Jobbade kväll och vittnade babyskrik och köpta pojkar. Det kunde inte vart något annat. Killen var säkert 20 år yngre än den 40-50 årige fete fule tystlåtne köparen, som betalade allt medan killen satt o blinkade med sina långa ögonfransar och fick presenter. Allting kändes så sjukt mycket som breakfast at pluto att jag bara väntade på att cafét skulle sprängas i luften vilken minut som hellst.
Att det stod en enorm polispatrullsbil och en brandbil med syrenerna på precis utanför fiket var väl ingen nedlungnings-faktor heller. Typ hej bombpatrull, men det visade sig att polisbilen bara hade fått motorstopp.
MIn hjärna var helt degig hela dagen och att komma hem kl.23.30 hjälpte inte.
Somnar aldrig i tid. Måste upp tidigt imorrn också. Vill inte inte inte men måste.

Pride var i dag och Julia var för bakis för att gå ut, men jag tror inte jag hade orkat ändå, synd för jag hade verkligen velat gå länge.. Det är något särskillt med pride, man blir som hoppfylld av allt det där rosaglittriga.
Åkte till Täby och gjorde läskiga tecnolåtar istället, raderade min myspace för att starta en ny, fast tja, det går ju inte så länge jag inte kan ta mig in på min mail.
Snart kommer Anna hem. Jag längtar mig galen!

We are Stardust, We are Golden

Det kliar i mina ögon och jag är nog rätt rädd för "allt eller inget". Och rätt trött på vad som är rätt och fel.

Jo tatuerade sig idag. Stadskonturer med antalet fönster i hennes personnummers sista siffror. Själv sitter jag och önskar mig smal medans jag tar ännu en tugga av min bulle. Varför funkar inte anti-dieter? Jag skulle villja ha ett allvarligt snack med den som kom på fetman. Det var ingen bra idé, den borde kommit på något bättre. En tidsmaskin vore inte så dumt, eller oändlig kärlek vore ett annat alternativ.

Dina andetag vilar vid min ena skuldra och viskar om längtan

Five feet high and rising

Varför sitter jag och är nervös?
Varför är jag sådär bita-i-läppen-, springa-runt-i-lägenheten-, kli-i-fingrarna-nervös?

Har inte sovit någonting i natt och ska jobba kvällspass så jag kommer hem 22, vill nog träffa nån då. Bara sitta och röka och vara. Finnas lite tillsammans med någon. Fast jag vet att jag inte kommer orka. Kommer stupa i säng för att sen jobba samma tider imorgon igen.
Jag vill till Berlin. Ut ur stockholm. Allt är så äckligt här.

Dry

image8

You're the driver and I'm the backseat collecting words

Lypsyl

image15Jag behöver lite betänketid
för ditt leende håller på att göra mig ljusblind
Hjärtat hänger inte med i pulsslagen och jag funderar på om jag kanske borde gå och sälja molnen i mitt huvud, men det skulle bara sluta med att jag hamnade på ICA med ett lypsyl i handen, som för att ersätta dina läppar

Någon som har en gasmask?
Jag skulle behöva skydd ifrån din dragningskraft
det börjar bli dags att avgifta blyhjärtat i bröstet

Frosten håller sig till skuggfigurerna
man kanske borde ansluta sig?


                                                                       så man slipper landa


Babylon is burning

I dag vart jag så där äckligt trött. Jag ville bara göra någonting och det slutade med att mitt hår ser ut som halm och jag ska jobba imorrn så det känns väl sådär.
Nu är det bara år vilket håll jag ska färga det sen. Jag har 2 alternativ och alla säger olika när jag frågar vad de tycker.

Det var ett killgäng på sisådär 17 killar som stod o kastade äpplen på våra fönster idag. Härlig eftermiddags-sysselsättning. De var väl påväg till konsum där de skulle stå o spotta i marken och se allmänt (o)coola ut.
Ibland saknar man verkligen (inte) att vara 14 år i gubbängen.

The Jasmin-lead

Hittade just den här bloggen som jag hade totalglömt (eller kanske förträngt)
Vart helt plötsligt onaturligt sugen på att ta upp den. weird eftersom jag var helt emot allt bloggande för typ en halvtimme sen. Men nu joinar jag Jasmins blogg-armé och försöker uppdatera mig innom internetdagböckernas värld.

Har suttit på min balkong, rökt och druckit te. Man kan inte se karlavagnen därifrån längre, det är löv ivägen. Löv och avgaser .
     Jag måste sluta röka, det borde ju inte vara så svårt eftersom jag inte röker, egentligen. Kanske bara inte har någon riktig vilja att lägga av. Kanske föredrar att lukta som om jag ätit fimpar till frukost lunch o middag. 
 
Jag kommer sluta som en gammal rynkig tant med björne-röst.