Vi kan ju fortfarande andas

Ibland blir man trött. Ibland kan det vara för att det är tisdag. Ibland kan det vara för att man är utled dramatik. Ibland kan det vara för att man har blivit jagad över centralstationen under helgen. Ibland kan det vara för att det snart är val och man börjar tappa hoppet och ibland kan det vara för att man blir tilldelad en tidning som menar att miljörörelsen inte är en folkrörelse och att
"WWF, som i Sverige leds av vår genom inavel utvalda kung, startades av prins Bernhard, som var en SS-man (aktiv nazist) (...) som bland annat i en intervju 1988 för tyska nyhetsbyrån DPA gjorde följande uttalande om sina mål i livet: 'om jag reinkarneras skulle jag vilja komma tillbaka som ett dödligt virus - för att bidraga något till att avhjälpa överbefolkningen'. Vi har grundligt dokumenterat miljörörelsens rötter i rasbiologins träskmarker. Nästa avsnitt: Tänk långsiktigt: Rymdkolonisering" (EPA).

Det enda man kan göra då är att dricka ohälsosamt mycket te, äta bullar och se på innehållslösa, tröstande filmer. Typ Miss Secret Agent II.

Kommentarer
Postat av: j.

åh, blusen blev så fin på dig! :)

2010-09-15 @ 17:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback