Moderna Muséets vänner

Andy Warhole, chai latte och en massa kanel, vilket jag äntligen lärt mig äta igen efter mina tragiska barndomsminnen. Jag tänkter inte gå djupt in på det men det innehåller min mamma som reser bort och min pappas fascination för risgrynsgröt på tub (kan fortfarande inte äta risgrynsgröt efter 5 år).

Andy W är underbart vacker och man blir sjukt inspererad och jag börjar misstänka att jag använder lite för många värdeord.

image76

Kommentarer
Postat av: Katta

Haha, vad roligt att nu när jag läser så har du lagt in bilder på Campbells's och nedanför är det reklam för samma märke :)

Postat av: felicia

han är mannen! (+ "micke"). om jag hade pengar skulle jag köpa allt som modernas-muséeshop har att erbjuda, byta namn och leva i celibat. och påtal om analoga foton så har jag massa grejer till vårt mörkerrum och tidningssaker under flera kg damm. vår tidning? hur blir det med den? imorgon ska jag köpa film. hoppas det går att köpa i kikarbutiken precis bredvid skolan. ååh längtar. åååh jag är officiellt nördigast. amen. peace out. krov med brö, leva eller dö.

2008-02-12 @ 22:15:42
URL: http://warholian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback