Miniateur

Oj vad vitt det blev. Fick ett ryck och gjorde om hela bloggdesignen med någonting jag klottrade ned igår natt. Vart lite tomt och ödsligt men min vän med handen och jag får nog hålla varandra sällskap ett tag ändå.

Idag är ännu en dag som jag borde göra en massa saker men väljer att göra någonting helt annat i stället. Min lön har kommit, och det vart till och med mer än vad jag väntade mig. Det är sol ute och fåglarna kvittrar. Människor blir kära och jag sitter och funderar på om jag borde ringa någon som kan rycka upp mig lite, för jag känner mig lite väl sittande. Jag känner mig lite för nere för det här vädret, den här våren, det här livet som är så jävla bra egentligen.

Kommentarer
Postat av: maria

nya designen

Postat av: Anonym

MEH jag hade skrivit en ganska lång kommentar men det försvann.. iallafall det jag skulle skriva var att designen är mycket fin och att du är bäst osv:)

2008-04-24 @ 18:55:09
URL: http://mariajacobson.blogg.se
Postat av: julia!

min lilla finis! åh jag vill träffa dig helst nu nästa vecka vid valborg, myslånghelg+jag är helt ensam hemma+jag vill sy med dig (kanske nåt sånt här http://www.tradera.com/Nya_designershorts_fran_Ida_Sjostedt_stl_XS_34_Vintage-auktion-63250310) och sånt. åh, vad jag tycker om dig och vill vara i våren med dig!

2008-04-24 @ 20:44:53
Postat av: Hanna

Julia, det låter precis som det jag behöver. Jag tror jag jobbar på valborg, men helgen där, fredag, söndag osv blir perfekt. Tycker om dig så mycket finjulia!

2008-04-26 @ 19:32:49
URL: http://comeda.blogg.se
Postat av: julia!

åh hannis! Du jag ringer dig till valborg, vad ska du stöka till dig med? (gud så jag skriver kommentarer :D) och du vi måste sy sådana hära! http://www.tradera.com/Retro_kladmonster_Jumpsuit_60_tal_Byxdress-auktion-63448210
Jag och tradera! Pussen!

2008-04-28 @ 21:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback